Детайлно обследване с Цялостен одит

Време е да проверите дали сайтът Ви функционира добре! Дали технологично и визуално отговаря на очакванията на Вашите потребители? Чудите се защо не продава? Иммено заради това Ви предлагаме анализ по множество критерии за оценка на сайта и онлайн присъствието Ви.

Вижте предложенията ни

Потребителско преживяване

Потребителското преживяване и дизайнът са стратегически процес за подобряване на сайта чрез оптимизиране на визуалните елементи, използваемост,достъпност и взаимодействия, за да се гарантира, че сайтът е лесен за употреба и интуитивен за използване.

Оптимизация за конверсии

Оптимизацията на конверсиите е процес на увеличаване на процента на посетителите на уеб сайта, които предприемат желано действие — било то попълване на формуляр, извършването на покупка или друго.

SEO и Онлайн видимост

SEO Ви дава предимство пред конкуренцията като привлича повече потенциални клиенти директно на Вашия уеб сайт от търсения, които те правят в търсачки като Google.

Производителност и скорост

Направете страниците си по-бързи. Увеличаването на скоростта на зареждане на Вашите страници може да подобри преживяването на посетителите и да увеличи процента на конверсиите.

Нашите Предложения

За различните нужди и възмжности, които може да имате, прадлагаме два различни пакета за обследване на Вашия сайт.

Независимо коя от двете услуги изберете, ние ще положим сто процентово усърдие да Ви дадем възможно най-добрите съвети за Вашето онлайн присъствие и уеб сайт!

Пакет Стартер

Основен одит на сайта Ви, който показва общото му състояние. От него можете да придобиете представа какви са основните проблеми за преодоляване.

Цена

197,00 лв.

Изпратете запитване

  • до 20 бр. включени тестове
  • 1 бр. лична консултация
  • 30 мин. на консултация
  • без вторичен одит

Пакет Детайл

Детайлен анализ, който включва повече подробности и подробно разписани препоръки за подобряване на състоянието на сайта и онлайн присъствието Ви!

Цена

597,00 лв.

Изпратете запитване

  • до 50 бр. включени тестове
  • 2 бр. лична консултация
  • 60 мин. на консултация
  • включен вторичен одит