<

За нас Силата е в партньорството

Винаги се стараем да опознаем целите на нашите клиенти и да им помогнем да постигнат максимални резултати.

Затова сме това, което сме!

Вижте нашите услуги Кои сме ние?

Началото 2008

„Уеб Фейс“ ЕООД е компания създадена през 2008 г., която вече над десет години предлага изработка и поддръжка на уникално онлайн присъствие. През цялото време се стараем да задоволим на 100% нуждите на нашите най-взискателни клиенти. Днес – под името Creativiso® – продължаваме да работим за по-добро web пространство!

Свобода 2020

След всички икономически катаклизми през 2020 г., дистанционната работа стана част от живота ни. Възможността да работим от всяка точка на света ни показа, че можем да се развиваме и да обогатяваме екипа си без да изпитваме ограниченията на физическото местоположение.

Научете Кои сме ние

Стараем се да подбираме екип хора както с дългогодишен опит, така и с различни гледни точки, така че да можем да отговорим на всяко клиентско изискване.

Антон Кацаров

Антон Кацаров основател

Антон Кацаров е основател и управител на „Уеб Фейс“ ЕООД. По образование е компютърен инженер и технологиите са в кръвта му. Има над 15-годишен опит в уеб технологиите и онлайн решенията – както в изграждането на уебсайтове, така и в администрирането на сървърни архитектури.

Анна Стефанова

Анна Стефанова творчески директор

Анна е дизайнер с повече от 18 години опит. Работила е в едни от най-големите компании в сферата. Автор е на дизайна на сайтове на редица разпознаваеми брандове.

Нашата Мисия

Изграждането на дългосрочно партньорство с нашите клиенти и поддържането на тяхното безупречно уеб лице в крак със световните тенденции е основен приоритет за нас.

Вярваме, че успехът на всеки бизнес е пряко свързан с неговото онлайн присъствие. За това имаме за цел :

 1. Да създадем перфектно онлайн лице на всеки бизнес.
 2. 100% качество на нашите услуги.
 3. Да помогнем на клиентите си да постигнат максимални резултати в онлайн пространството.
 4. Да подсигурим на клиентите си дълготрайно онлайн предимство спрямо конкуренцията.

Нашата Визия

Нашата цел е Creativiso® да се разпознава като бранд номер едно за онлайн присъствие от най-високо ниво. Бранд — фокусиран върху незабравимо потребителско преживяване, максимална скорост, достъпност за всички посетители и елегантен дизайн, който се отличава.

Нашите Ценности, които споделяме

Това, което ни води напред и ни държи фокусирани в целта, е заложено дълбоко в нас и искрено вярваме в него!

 1. Фанатично внимание към детайлите

  Вярваме, че фанатичното внимание към детайла при всяка стъпка от процеса е ключът за постигането на перфектния продукт. Само така има потенциал да надмине всяка конкуренция.

 2. Специално отношение към потребителя

  В основата на всеки един процес са потребителите. Затова потребителското преживяване е наш сто процентов приоритет.

 3. Тайната за едно дълготрайно и успешно онлайн присъствие, според нас се крие в силните и дълготрайни партньорства, изградени върху доверие.

 4. Достъпност за всички потребители

  Едно от най-важните неща, на които държим, е всички потребители да имат равен достъп до онлайн съдържанието, независимо от способностите им, къде се намират или какви физически ограничения изпитват.

 5. Индивидуален подход и специално отношение

  За нас е важно да гледаме през очите на нашите клиенти. Тяхната удовлетвореност и успех са наш приоритет.

 6. Творческо и уникално представяне

  Вярваме, че всеки бизнес трябва да се откроява от конкуренцията и да бъде лесно разпознаваем от клиентите си. Затова влагаме максимума от себе си и винаги се опитваме да изграждаме уникални уеб лица.