Правим уникална Изработка на уеб сайт

Все още нямате сайт или старият Ви има нужда от нов живот? Искате да постигнете максимално високо качество? Търсите специално отношение и персонализиран продукт? Тогава можем да Ви предложим изграждане на уеб сайт точно според Вашите нужди.

Изпратете запитване Научете повече

Уникален дизайн

Вярваме, че всеки бизнес трябва да се откроява от конкуренцията и да бъде лесно разпознаваем от клиентите си. Затова правим уникален и персонализиран дизайн.

Производителност

Важно е и колко бързо функционира един сайт, след като вече е зареден, а не само скоростта му на зареждане. Не искате потребителите Ви да имат усещането за нефункциониращ или бавен сайт.

Достъпност

Едно от най-важните неща, на които държим, е всички потребители да имат равен достъп до онлайн съдържанието. Това не трябва да зависи от способностите им, къде се намират или какви физически ограничения изпитват.

Скорост

Скоростта е един от основните фактори, които допринасят за доброто потребителско преживяване. Затова обръщаме специално внимание на зареждането на сайта.

Защо Сайт от Creativiso

Всички уеб сайтове, които правим, са изработени според специфичните нужди на всеки клиент. Затова дизайнът и функционалността на всеки проект, по който работим, са подбрани специално така, че да паснат на съответния бизнес или бранд.

Кои са Нашите предимства

Сайтът Ви работи на специално разработена от нас софтуерна архитектура, която се възползва от последните тенденции в cloud технологиите. Кои са нейните преимущества?

 1. Максимална скорост

  Тя предлага оптимизация за скорост на сайта Ви, благодарение на всички технологии, които използваме. Бързият сайт допринася, както за доброто потребителско преживяване, така и за по-добро класиране в търсачките.

 2. Оптимизация

  Платформата ни предлага вградена оптимална техническа оптимизация за търсещи машини, за всеки сайт, който работи на нея. Затова няма нужда да търсите SEO агенция, която да прави такава и ще можете да се фокусирате върху съдържанието и изграждането на връзки.

 3. Защита от атаки

  Системата ни има вградена защита от различни видове хакерски атаки, от които са уязвими някои от най-популярните платформи днес. Полагаме и специална грижа да не получавате спам от сайта си, без това да затруднява потребителите Ви.

 4. Скалируемост

  От първия ден архитектурата ни е проектирана да може лесно да скалира и расте заедно с бизнеса и неговите нужди. Ако очаквате към сайта Ви да има период на голямо натоварване или просто трафикът към него се е увеличил, можем да увеличим капацитета му в рамките на минути.

Изпратете запитване

Току що стартирате или сте с ограничен бюджет?

Няма проблем. Ако препоичтате бюджетно предложение, препоръчваме ви нашата услуга за експресна изработка на сайт, която не отстъпва по качество на нашите дизайнерски решния:

Creativiso Xpress.

Какви са Стъпките от процеса

Процесът е важен – колкото и резултатът! За да сте максимално наясно как протича изработката на един уебсайт, сме подготвили списък с етапите, през които преминава целият процес – от изпращането на запитване до финалния уеб сайт.

 1. Изпращане на запитване

  Можете да изпратите запитване за желаните от Вас услуги през нашия формуляр за запитване.

 2. Консултация с наш експерт

  След като получим Вашето запитване, ще се свържем с Вас, за да уточним необходимите Ви параметри.

 3. Изготвяне на оферта

  Веднага щом знаем върху какво е необходимо да работим, ще подготвим за Вас подробна оферта.

 4. Изработка на скелет (wireframe)

  Ще изготвим предложение за структура и организация на секциите в сайта Ви.

 5. Дизайн на сайта

  Тук нашите дизайнери ще Ви покажат как ще изглежда сайтът Ви.

 6. Превръщане на дизайнът Ви в уебсайт

  На тази стъпка нашите програмисти ще създадат Вашия сайт съобразно дизайна, с всички секции и функционалности

 7. Съдържание

  Стигаме до фазата, в която можем да публикуваме съдържанието в сайта Ви.

 8. Първоначален одит на сайта Ви

  За да сме сигурни, че всичко е наред, правим първоначално обследване на цялата функционалност и производителност на сайта.

 9. Изстрелване на сайта Ви в пространството

  И за финал публикуваме сайта Ви онлайн и го регистрираме в най-популярните търсещи машини.

Изпратете запитване